Γίνετε μέλος

Αν αγαπάτε τη φωτογραφία και ενδιαφέρεστε για αυτή με δημιουργικό τρόπο μπορείτε να γίνετε μέλος της φωτογραφικής παρέας μας.

Όταν είστε μέλος μιας φωτογραφικής λέσχης σας δίνεται η δυνατότητα να συναντήσετε ανθρώπους με την ίδια αγάπη για την φωτογραφία. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να μπορείτε να μοιράζεστε δημιουργικές στιγμές, σκέψεις, απόψεις μα το κυριότερο να βλέπετε μαζί τους τις φωτογραφίες σας.

Προνόμια μελών

- Ειδικές τιμές συμμετοχής σε όλες τις δράσεις

- Δωρεάν συμμετοχή σε επιλεγμένες δράσεις

- Προτεραιότητα συμμετοχής σε όλες τις δράσεις

- Συμμετοχή σε φωτογραφικές εξορμήσεις και περιπάτους

- Συμμετοχή σε σεμινάρια, μαθήματα και εργαστήρια φωτογραφίας που γίνονται μόνο για τα μέλη

- Συμμετοχή σε περιοδικές εκδόσεις, προβολές και εκθέσεις φωτογραφίας που γίνονται μόνο για τα μέλη

- Παρουσίαση μέρος της προσωπικής δουλειάς του κάθε μέλους στην ιστοσελίδα

Τρόπος εγγραφής

Πατώντας πιο πάνω το κουμπί «Θέλω να γίνω μέλος», συμπληρώνετε τα στοιχεία στη φόρμα και κάνετε κατάθεση του ποσού της ετήσιας συμμετοχής στην τράπεζα, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο στην αιτιολογία. Προαιρετικά μπορείτε να στείλετε και μια φωτογραφία αν θέλετε να αποκτήσετε και την κάρτα μέλους.

Εναλλακτικά μπορείτε να γίνετε μέλος, με τον παραδοσιακό τρόπο από κοντά, σε κάποια συνάντηση, όπου συμπληρώνετε το έντυπο και καταβάλλετε το ποσό συμμετοχής με μετρητά.

Ποσό συμμετοχής

Το ποσό της ετήσιας συμμετοχής είναι 30 € και έχει ισχύ από 01/09/2023 έως 31/08/2024, ανεξάρτητα από την ημερομηνία που καταβάλλεται.

Από τον Σεπτέμβριο του 2023 και μετά, όλα τα μέλη καλούνται να καταβάλλουν και πάλι το ποσό της ετήσιας συμμετοχής για να συνεχίσουν να είναι μέλη.

Μειωμένο ποσό συμμετοχής 20 €
- για μέλη 18 έως 24 ετών
- για μέλη με α' βαθμού συγγένεια
- για μέλη που είναι ζευγάρια
- για μέλη εκτός Αττικής

Τραπεζικός λογαριασμός

Τράπεζα Πειραιώς
GR83 0171 6550 0066 5514 2337 094
Δικαιούχος: Φωτογραφική Λέσχη Ελευσίνας

Αιτιολογία: το ονοματεπώνυμο σας

* Μεταφορές / καταθέσεις από άλλη τράπεζα επιβαρύνονται με προμήθεια 4 € και η κατάθεση θα πρέπει να είναι 34 € / 24 €.

Μετά την εγγραφή

Το νέο μέλος αποκτά τα προνόμια που αναφέρονται παραπάνω κι έναν μοναδικό αριθμό από το βιβλίο μητρώου μελών. Εάν έχετε στείλει φωτογραφία κατά την εγγραφή, σύντομα θα παραλάβετε και την κάρτα μέλους η οποία ανανεώνεται κάθε περίοδο.

Η ενημέρωση των μελών γίνεται μέσω email και μέσω μιας ιδιωτικής ομάδας στο facebook. Θα λαμβάνεται ενημερώσεις στο email* που καταχωρήσατε κατά την εγγραφή.

Εάν διαθέτετε facebook και επιθυμείτε, γίνεται προσθήκη του προφίλ σας στην ιδιωτική ομάδα μελών, η οποία έχει δημιουργηθεί με σκοπό την ενημέρωση για τις δράσεις της λέσχης αλλά και την πιο άμεση επικοινωνία μεταξύ των μελών.

*Το email σας δεν θα κοινοποιηθεί σε τρίτους όπως και κανένα άλλο από τα προσωπικά σας στοιχεία.

Αποχώρηση

Αν επιθυμείτε να αποχωρήσετε, μπορείτε να το κάνετε οποιαδήποτε στιγμή, στέλνοντας ένα email ή μήνυμα.

Σε αυτή την περίπτωση, το ποσό συμμετοχής δεν επιστρέφεται και το μέλος απομακρύνεται από την ιδιωτική ομάδα μελών στο facebook και αφαιρείται από την λίστα των επαφών του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της.

Τα μέλη τα οποία δεν έχουν ανταποκριθεί σε κανένα κάλεσμα, email, ή μήνυμα και δεν έχουν καταβάλει το ποσό της ετήσια συμμετοχής, 6 μήνες μετά τη λήξη της περιόδου, θεωρείται ότι έχουν αποχωρήσει και ισχύει η παραπάνω διαδικασία.

Επιπλέον πληροφορίες

- Εγγραφές νέων μελών γίνονται όλο τον χρόνο.

- Στις αρχές κάθε έτους γίνεται η ετήσια συνάντηση των μελών για να συζητηθούν θέματα που αφορούν την λέσχη και να κοπεί η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα. Η συμμετοχή των μελών είναι απαραίτητη.

- Κάθε 2 χρόνια τα μέλη συμμετέχουν στην διαδικτυακή ψηφοφορία για ανάδειξη επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και τριμελούς Ελεγκτικής Επιτροπής.