Παρουσίαση φωτογραφικού έργου του Δημήτρη Θεοδόση

Ημερομηνία:
Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ώρα:
20:00

Τοποθεσία:
Αίθουσα ΚΕΝΤ (2ος όροφος) | ΠΑΚΠΠΑ Δήμου Ελευσίνας
Παγκάλου & Κίμωνος 11, Ελευσίνα

Απευθύνεται:
Ανοιχτό για όλους
Είσοδος Ελεύθερη

Η Φωτογραφική Λέσχη Ελευσίνας προσκαλεί, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, τον φωτογράφο Δημήτρη Θεοδόση να παρουσιάσει την φωτογραφική του δουλειά.

Λίγα λόγια για τον καλεσμένο φωτογράφο:

Ο Δημήτρης Θεοδόσης γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά. Ασχολείται με την φωτογραφία πάνω από 30 χρόνια. Την διετία 1982-1983 δούλεψε στο Φωτογραφικό Κέντρο Αθήνας, όπου συνεργάστηκε και επηρεάστηκε με μερικούς από τους πλέον εμβληματικούς φωτογράφους της εποχής, όπως ο Γιώργος Δεπόλας και ο Στέφανος Πάσχος.

Συνεργάστηκε, για περίπου 10 χρόνια και μέχρι το κλείσιμό της, με την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και τα περιοδικά της Ε και Γεωτρόπιο. Έχει πάρει μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει εκδώσει έξι φωτογραφικά λευκώματα. Φωτογραφίες και άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες, περιοδικά και sites.

Η φωτογραφία τον ενδιαφέρει σε όλες της τις εκφάνσεις, χωρίς κατηγοριοποιήσεις και αφορισμούς. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που δικαιώνει τον καλλιτέχνη και το νόημα που δίνει στις καταστάσεις.