Παρουσίαση φωτογραφικού έργου της Νατάσσας Κοτσάμπαση

Ημερομηνία:
Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ώρα:
18:30

Τοποθεσία:
Θριάσιος Μουσική Σχολή | Δραγούμη 31, παραλία Ελευσίνας

Απευθύνεται:
Ανοιχτό για όλους
Είσοδος Ελεύθερη

Η Φωτογραφική Λέσχη Ελευσίνας προσκαλεί την φωτογράφο Νατάσσα Κοτσάμπαση να παρουσιάσει την φωτογραφική της δουλειά, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018. Μετά το τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση µε το κοινό.

Λίγα λόγια για την καλεσμένη φωτογράφο:

Η Νατάσσα Κοτσάμπαση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Σπούδασε Γραφικές Τέχνες στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών και μαθήτευσε πλάι στην Φρόσω Γαννιάρη στο εργαστήρι καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας του ΕΟΜΜΕΧ. Ακολούθως, σπούδασε Φωτογραφία, στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών, όπου ειδικεύτηκε στoυς τομείς Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας και Φωτορεπορτάζ. Ασχολείται με την αρχιτεκτονική φωτογραφία, καθώς και την φωτογραφία αστικού και φυσικού τοπίου.

Από το 1993, έως σήμερα διδάσκει μαθήματα γραφιστικής και φωτογραφίας σε δημόσιες και ιδιωτικές σχολές. Το 2002-2005, δίδαξε στο τμήμα φωτογραφίας της ΣΓΤΚΣ του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Από το 2015, εργάζεται στη Διεύθυνση Δημοσιευμάτων, του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, του Υπουργείου Πολιτισμού. Από το 2016 συνεργάζεται με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας HCP, όπου πραγματοποιεί σεμινάρια φωτογραφίας για παιδιά και εφήβους.

Φωτογραφίες και κείμενα της έχουν δημοσιευτεί σε βιβλία, περιοδικά, εφημερίδες, εκθεσιακούς καταλόγους και διαδικτυακές σελίδες. Έχει κάνει ατομικές εκθέσεις: στο Φωτογραφικό Κέντρο Αθηνών, στην Ένωση Πτυχιούχων της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, στο Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας, στο ArTower Agora, στο Κέντρο Δημιουγικής Φωτογραφίας ΕΝΝΕΑ, και αλλού.

Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις: Loosenart Mag and Gallery in Rome, στο Ιδρυμα Κακογιάννη, στο Κέντρο Δημιουγικής Φωτογραφίας ΕΝΝΕΑ, στη Φωτοσυγκυρία, στον Διεθνή Μήνα Φωτογραφίας, στο Μουσείο φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, στο Kiyosato Museum of Photographic Arts, στην Ιαπωνία και αλλού. Φωτογραφίες της ανήκουν στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης καθώς και του Kiyosato Museum of Photographic Arts, Japan.