Η «Ανατομία μιας Μεταμόρφωσης» στην Ουγγαρία

Διάρκεια έκθεσης:
3 Ιουλίου - 16 Ιουλίου 2023

Τοποθεσία:
Veszprém-Balaton της Ουγγαρίας

Απευθύνεται:
Ανοιχτό για όλους
Είσοδος Ελεύθερη

Στα πλαίσια του προγράμματος Interurbán της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2023 στο Veszprém-Balaton της Ουγγαρίας θα παρουσιαστεί η έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Ελευσίνας με τίτλο «Ανατομία μιας Μεταμόρφωσης».

Η έκθεση είχε πραγματοποιηθεί στην Ελευσίνα τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2022 στα Μυστήρια Μετάβασης της 2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα.

Το πρόγραμμα Interurbán στο Veszprém-Balaton 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης στην Ουγγαρία, παρουσιάζει την πόλη της Ελευσίνας! Κατά τη διάρκεια του έτους, 29 πόλεις θα επισκεφθούν το Veszprém με 150 προγράμματα σε 50 εβδομάδες, σε εναλλαγές δύο εβδομάδων. Η Ελευσίνα είναι επίσης στο πρόγραμμα από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου.

Συμμετέχοντες φωτογράφοι:
Βούλα Ανδρώνη, Ξένια Αντωνοπούλου, Βασίλης Γεροντάκος, Σπυριδούλα Γκίνη, Νικολέττα Γρανίτσα, Ελισσάβετ Ευσταθίου, Μαρία Ζυγούρη, Χριστίνα Κατριβέση, Ελένη Λιούλη, Μαρία Μπεμπένη, Κατερίνα Παληοκώστα, Μαρία Παναρίτη, Βίκυ Παπαϊωάννου, Μαρία Ρούσση, Λίτσα Σπηλιωτοπούλου, Χρυσούλα Σταμπολίτη, Πόπη Σταυριανού, Γιάννης Τσιατσιάνης, Άννα Τσολακίδου, Αγάπη Φεσατίδου – Ψαρράκη, Μανούσος Φρατζεσκάκης, Γιώργος Χριστογεωργάκης, Δημήτρης Ψωμόπουλος

Επιμέλεια: Βασίλης Γεροντάκος