Διαγωνισμός Φωτογραφίας Ο καφές μου

Έναρξη:
Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Λήξη:
Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 (23.59)

Κλήρωση:
Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Τοποθεσία:
Instagram, Facebook

Απευθύνεται:
Ανοιχτό για όλους
Δωρεάν συμμετοχή για όλους

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης Ελευσίνας με θέμα «Ο καφές μου», ανεβάζοντας στο facebook ή στο instagram μία φωτογραφία με hashtags

#flecontest_kafes

#FotografikiLesxiElefsinas

1ο δώρο:
Δύο δωρεάν συμμετοχές στις Τεχνικές Φωτογράφισης | Μαθαίνω για το φως με τον φωτογράφο Μιχάλη Παππά προσφορά της Φωτογραφικής Λέσχης Ελευσίνας.

2ο δώρο:
Δωρεάν εκτύπωση 36 φωτογραφιών (10x15) προσφορά του Romeo Photography (Ελευθερίου Βενιζέλου 100, Ελευσίνα). Η αποστολή των φωτογραφιών μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά και η παραλαβή τους από το κατάστημα.

3ο δώρο:
Δωρεάν ένας take away καφές την ημέρα για 5 ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή προσφορά του Il Toto Roastery Boutique Elefsina (Ηρώων Πολυτεχνείου 17, Ελευσίνα).

Χρησιμοποίησε ότι smartphone, tablet ή φωτογραφική μηχανή διαθέτεις χωρίς να κάνεις καμία επεξεργασία. Απλά σήκωσε τη φωτογραφική μηχανή, το tablet ή το κινητό σου και κάνε κλικ στον καφέ, την παρέα που πίνεις μαζί καφέ ή το τοπίο που απολαμβάνεις μαζί με τον καφέ σου! Τράβηξε και ανέβασε όσες φωτογραφίες θέλεις!

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σου στο διαγωνισμό απαιτείται μία μόνο φωτογραφία με δημόσια ορατότητα (για να μπορούμε να την δούμε κι εμείς) χρησιμοποιώντας τα hashtags #flecontest_kafes και #FotografikiLesxiElefsinas . Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 14/10/2021. Οι 4 τυχεροί/ές θα ανακοινωθούν στις σελίδες instagram και facebook της Φωτογραφικής Λέσχης Ελευσίνας και θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ συμμετοχής τους.