Σπυριδούλα Γκίνη

Η Σπυριδούλα κατάγεται από την Κέρκυρα, μεγάλωσε στην Ελευσίνα όπου και κατοικεί. Η αγάπη της για την φωτογραφία ξεκίνησε στην παιδική της ηλικία όπου αργότερα σπουδάζει φωτογραφία στην σχολή ΑΚΤΟ με δασκάλους τον Άλκη Ξανθάκη και τον Δημήτρη Χλιβερό.

Η γνωριμία της με τον βραβευμένο φωτογράφο Βαγγέλη Τσάκο την οδήγησε το 1977 να ανοίξει φωτογραφείο στην Ελευσίνα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτή. Υπήρξε ο αποκλειστικός φωτογράφος του Δήμου Ελευσίνας και του Φεστιβάλ Αισχύλεια από το 1977 μέχρι και το 1989. Φωτογραφίες της έχουν παρουσιαστεί σε εκθέσεις φωτογραφίας, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να είναι λάτρης της φωτογραφίας και τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει εργαστήρια και σεμινάρια φωτογραφίας. Είναι μέλος από την αρχή της δημιουργίας της Φωτογραφικής Λέσχης Ελευσίνας.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν για τις ανάγκες του «Φεστιβάλ Αισχύλεια» την περίοδο 1977 - 1989. Παρουσιάστηκαν στην έκθεση φωτογραφίας «30 χρόνια Αισχύλεια» και το ομότιτλο φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Ελευσίνας.