Αγάπη Φεσατίδου Ψαρράκη

Η Αγάπη είναι εικαστικός και φωτογράφος δημιουργικής φωτογραφίας. Μεγάλωσε στη Δράμα και στο Λαύριο και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε εφαρμοσμένες εικαστικές τέχνες στη Σχολή Βακαλό. Εκεί, στις αίθουσες της Παπατσώρη, πήρε τα πρώτα μαθήματα φωτογραφίας από τον Τάκη Ζερδεβά και τον Γιώργο Δεπόλλα.

Η δημιουργική φωτογραφία μπήκε πιο ενεργά στη ζωή της πριν επτά χρόνια. Παρακολούθησε και παρακολουθεί μαθήματα με δάσκαλο τον Βασίλη Γεροντάκο. Έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια με την Ιωάννα Βασδέκη και με τον Μιχάλη Παππά.

Η ματιά της επικεντρώνεται κυρίως στον άνθρωπο, στο τυχαίο και φαινομενικά ασήμαντο, στο εύθραυστο αλλά και στο παράδοξο, προσπαθώντας να νοηματοδοτήσει τον κόσμο που την περιβάλλει. Αγαπά την Ελευσίνα και είναι μέλος της ΦΛΕ από τον Μάρτιο του 2019. Συμμετέχει σε workshops και σε ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας.

Μέρος των project της: “Hidden truth” και “Selfportraits”, έχει παρουσιαστεί στην διαδικτυακή πλατφόρμα: “Kiosk of Democracy”, μέρος του project “Άνδρος”, στην πλατφόρμα: ‘’Living Postcards.com’’. Επίσης έχει δημοσιευτεί δουλειά της για την έννοια του σπιτιού, στην πλατφόρμα: ‘’Postcards from home’’ και στη στήλη 4+1 του διαδικτυακού περιοδικού για την τέχνη της φωτογραφίας: ‘’photologio.gr’’

Facebook
Instagram